top of page
MEL EVENTS outdoor ceremonie huwelijksfeest

ONS VERHAAL

over ons

OVER MEL EVENTS

In 2021 werd MEL EVENTS officieel opgericht. Intussen hebben we een heel aantal (off-site) bedrijfsevenementen en privéfeesten mogen organiseren. 

Wij specialiseren ons in outdoor feesten waarbij we de volledige planning, productie en nazorg verzorgen. Denk aan het uitkiezen en plaatsen van de ideale tent, tot het plaatsen van de kaarsen die het houten wandelpad belichten. Geen enkel detail zien we over het hoofd. 

Met een goede portie gezond verstand en bakken ervaring toveren Melanie en haar team unieke concepten om tot onvergetelijke ervaringen, waar zowel de gastheer/-vrouw als de genodigden zorgeloos kunnen (na-)genieten. Met de natuur als mooiste decor is elk feest uniek. Laat de seizoenen spreken in jouw feestverhaal. 

 

 Zowel voor intieme bijeenkomsten in de tuin als voor grote events in de bossen, een schuur, op een veld, een bedrijventerrein of in een tuin streven wij naar een absoluut wauw-effect

MEL EVENTS - receptie - outdoor huwelijk
MEL EVENTS about over ons outdoor feesten

MEET MELANIE
het gezicht achter MEL EVENTS

Naast een enthousiaste planner houdt ze van zorgen voor mensen. 

Daarnaast is Melanie bezielster van MOMPRENEUR, een community voor ondernemende moeders. Binnen mompreneur organiseert Melanie verbindende evenementen waar ambitieuze mama's samenkomen, inspiratie opdoen, ervaringen en kennis delen. Vanzelfsprekend steeds op originele locaties met fingerlicking good food en heerlijke vrouwelijke vibes. 

Naast twee ondernemingen runnen is Melanie ook mama van dochter Frédérique en is ze gelukkig getrouwd met Philippe. 

Na een managementopleiding op Antwerp Management School werkte Melanie in commerciële functies waar ze naast sales ook de organisatie van de evenementen behartigde. Ze kreeg het ondernemen met de paplepel mee van thuis. 

bottom of page